The Common Greenway

Greenway East is a cafe fit-out within a set of existing containers called The View Tube, situated in the Queen Elizabeth Olympic Park opposite the stadium.

The refurbishment incorporated consultation with the local community and interest groups, and proposed new flooring and lighting, new counters and joinery and storage, to create a community café with internal tables & seating, and external garden space. This project involved refreshing the interior with new finishes, colours, lighting and designed furniture.

Our commission involved consulting and directing a new food / beverage offer and management strategy for the owner, who part funded the project.

Client

Poplar Harca

Location

Queen Elizabeth Park, East London

Budget

Confidential

Size

120 sqm

Status

Completed